AES Engineering | Industriële Automatisering
Het realiseren van industriële besturings- en automatiseringssystemen vereist technische expertise. De juiste engineers. AES Engineering biedt u een eigen flexibel en professioneel engineeringteam voor al uw projecten.
engineeringteam, projecten, engineers, automatiseringssystemen
15789
page-template-default,page,page-id-15789,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Industriële Automatisering (IA)


Het realiseren van industriële besturings- en automatiseringssystemen vereist technische expertise. De juiste engineers. AES Engineering biedt u een eigen flexibel en professioneel engineeringteam voor al uw projecten.

De juiste engineers voor uw project

AES Engineering kan u helpen bij de optimalisatie van productieprocessen en machinebesturing. Wij stellen een engineeringteam voor u samen, afgestemd op het vakgebied:

Electrical engineering

Elektrotechnisch ontwerp- en adviesbureau AES Engineering is gespecialiseerd in electrical engineering (hardware engineering): het ontwerpen van besturingssystemen. Wij kunnen complete engineeringsprojecten in eigen huis voor u uitvoeren. Of we nemen onderdelen voor onze rekening.

 

Compleet engineeringsproject uitbesteden

Dit kan – ook als u eigen engineeringscapaciteit heeft – duidelijke voordelen hebben:

  • zekerheid van kennis en ervaring van een multidisciplinair team van engineers
  • ‘fixed date’ en ‘fixed price’ uitvoering van projecten
  • mogelijkheid van detachering

En u weet: toegang tot de juiste flexibele capaciteit is een belangrijke succesfactor voor elke engineeringsafdeling.

 

Onderdeel van engineeringstraject uitbesteden

AES Engineering kan u ook ondersteunen bij alleen een specifiek engineeringsvraagstuk. En zo een deel van de werkzaamheden uit handen nemen. Dat kan aan de tekentafel zijn of pas bij de inbedrijfstelling. Of alles ertussenin:

  • Kabelberekeningen
  • Warmteberekeningen
  • Basic engineering
  • Detail engineering
  • Functionele decompositie
  • Ontwerpen en beheren van standaardisatiepakketten
  • Documentatie

Specialist EPLAN – elektrotechnische schema’s

EPLAN is dé leverancier voor software voor het maken van elektrotechnische schema’s. Deze zijn nodig bij het ontwerpen van besturingssystemen. AES Engineering is gespecialiseerd in het werken met EPLAN CAE-software. Ons systeem is geheel gestandaardiseerd in nauwe samenwerking met de erkende fabrikanten, leveranciers en paneelbouwers. Hierdoor kunnen wij u, zeer efficiënt en met de juiste kwaliteit, een compleet (elektrotechnisch, pneumatisch, hydraulisch en procestechnisch) engineeringspakket leveren. Voor al uw projecten.

Industriële montage en paneelbouw

Het uitvoeren van constructietrajecten en begeleiding van paneelbouw kunt u ook aan AES Engineering uitbesteden. Zowel op projectbasis als in seriematige productie.

Expertise of engineeringteam nodig?

AES Engineering helpt u uit de brand. Voor capaciteit op gebied van Industriële Automatisering: bel 0165-327000 of mail naar info@aesengineering.nl.