AES Engineering | AES Engineering is een elektrotechnisch ontwerp- en adviesbureau gespecialiseerd in Industriële Automatisering, Elektro & Instrumentatie en Projectmanagement & Consultancy
AES Engineering is een elektrotechnisch ontwerp- en adviesbureau gespecialiseerd in Industriële Automatisering, Elektro & Instrumentatie en Projectmanagement & Consultancy. We helpen ingenieursbureaus en organisaties bij het oplossen van technische vraagstukken. Hoe? Met langdurige beschikbaarheid van technische expertise en engineeringteams.
engineering, electrotechniek,Industriële Automatisering, elektro & Instrumentatie, Projectmanagement, Consultancy
15755
page-template-default,page,page-id-15755,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

AES Engineering – technische mensen, kennis, oplossingen

AES engineering is een elektrotechnisch ontwerp- en adviesbureau gespecialiseerd in Industriële Automatisering, Elektro & Instrumentatie en Projectmanagement / Consultancy. We helpen ingenieursbureaus en organisaties bij het oplossen van technische vraagstukken. Hoe? Met langdurige beschikbaarheid van technische expertise en engineeringteams.

Missie

Ingenieursbureaus en andere organisaties zitten vaak met technische vraagstukken. Door een groeiend tekort aan technisch opgeleid personeel is de oplossing vaak niet in eigen huis te vinden. Elektrotechnisch ontwerp- en adviesbureau AES Engineering wil deze bedrijven helpen. “We zijn graag een betrouwbare en vooruitstrevende samenwerkingspartner en bieden langdurig technische expertise en extra medewerkerscapaciteit.”

Professionele en flexibele engineeringteams – specialisaties: Industriële Automatisering, Elektro & Instrumentatie en Projectmanagement & Consultancy – staan tot uw beschikking.

Expertise of engineeringteam nodig?

AES Engineering helpt u uit de brand. Voor capaciteit op gebied van Industriële Automatisering, Elektro & Instrumentatie of Projectmanagement & Consultancy: bel 0165-327000. Of mail naar info@aesengineering.nl.

Onze medewerkers

De kracht van AES Engineering zit hem in de medewerkers. Hoogopgeleide mensen met alle benodigde certificaten. Engineers met technische expertise op alle engineeringswerkgebieden. En ze zijn ook nog eens prettig in de omgang. Voor u gaan ze aan het werk in een team dat precies biedt wat uw project nodig heeft. Een team dat elk project weer wordt afgestemd op de nieuwe eisen.

Onze Vestiging

Ons bedrijf is gegroeid in omvang en activiteiten en nu ook in vierkante meters. Achter de schermen zijn we de laatste maanden druk bezig geweest met de inrichting van onze eigen paneelbouwafdeling. Niet zomaar een paneelbouwafdeling maar een Panelshop gebaseerd op smart manufacturing inclusief virtual prototyping en smartwiring .

De komende maanden zullen wij u hierover zeker informeren!

Ons nieuw adres is Schoenmakerij 3a, 4762AS, Zevenbergen.

Vaste samenwerking of steeds ad hoc inhuren?

 

Heeft u vaker elektrotechnische projecten die uitgevoerd moeten worden? Gaat u dan steeds opnieuw een engineer inhuren – als die er al is – op detacheringsbasis? Zonde. Ga een vaste samenwerking aan met AES Engineering zonder in te leveren op flexibiliteit. Dat biedt vele voordelen:


Uw eigen engineeringteam i.p.v. gedetacheerde engineer


Een langdurige samenwerking met AES Engineering is op veel punten voordeliger dan steeds opnieuw een onbekende engineer inhuren. Wij stellen deze werkwijze voor: u krijgt uw eigen AES Engineeringteam, bij ons op kantoor (en op locatie actief waar nodig).

 

Voordelen:

 • Altijd beschikbaar: een flexibel, betrouwbaar en technisch goed onderlegd engineeringteam
 • Voor elk project stemmen we het team af op uw wensen
 • Geen losse engineers inhuren bij elk nieuw project
 • Nooit meer een tekort aan technisch opgeleid personeel
 • Niet steeds uw verhaal moeten doen en dus een veel kortere inwerkperiode
 • Kennis verdwijnt niet, zoals bij het vertrek van een gedetacheerde/ingehuurde engineer
 • Niet steeds de onzekerheid of een nieuwe ingehuurde engineer wel voldoende kennis heeft
 • Profiteer van de kennis die uw AES Engineeringteam (bij ons op kantoor) opdoet van andere engineers (kruisbestuiving goed voor u en goed voor ons)
 • Het werken op ons kantoor maakt ook het inplannen van werkzaamheden makkelijker (tijdsbesparing voor u en ons)
 • Uw AES Engineeringteam gaat uw organisatie en activiteiten steeds beter kennen en begrijpen. Dat is positief voor snelheid, productiviteit en effectiviteit.
 • Duidelijke afspraken. Heeft u eigen engineers? Zij kunnen zich bezighouden met uw core business. Met uw AES Engineeringteam spreekt u een duidelijke scope voor de projectwerkzaamheden af.

Kortom: een langdurige samenwerking met AES Engineering biedt u zekerheid. Uw eigen AES Engineeringteam zorgt er steeds weer voor dat projecten tijdig en vakkundig worden uitgevoerd.